Amis adviesgroep
Het draait om u

Amis Adviesgroep
De Zilk

Zakelijk zeker in De Zilk.

Amis Adviesgroep heeft voor u de meest complete en overzichtelijke pakketten in de aanbieding. Maar voordat de pakketvorm kan worden bepaald, nemen de medewerkers van Amis eerst een plan van aanpak met u door om tot een gedegen advies te komen. Het plan van aanpak bestaat uit de volgende elementen.

Meer zakelijk »

 

Verzekering en hypotheek in De Zilk nodig?

Als u een hypotheek wilt afsluiten, kijken we samen met u welke hypotheek bij u past. Omdat een hypotheek grote invloed heeft op uw financiële situatie moet u zeker weten dat u de juiste keuzes maakt. We beoordelen samen bijvoorbeeld of u de maandlasten kunt (blijven) betalen. Daarbij is het belangrijk dat u rekening houdt met veranderingen in uw leven, zoals gezinsuitbreiding of als u of uw partner overlijdt. En dat u weet hoe u deze risico’s kunt opvangen. Wie zonder goed advies een hypotheek afsluit loopt het risico deze gevaren over het hoofd te zien.

Amis adviesgroep kijkt samen met u wat het beste bij u past: wij vergelijken de producten, de polisvoorwaarden en kwaliteit van dienstverlening van verschillende maatschappijen.

Wij helpen onder andere bij: Inboedelverzekering, opstalverzekering, reisverzekering, autoverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering, en hypotheek. Dit doen wij bijvoorbeeld ook voor nieuwe woning eigenaren van de nieuwbouwprojecten zoals Het Zilt.

Wonen zonder zorgen in De Zilk: wij regelen het graag voor u!

 

Meer particulier »

 

“Een verzekering voor onze magazijnvoorraad is cruciaal voor ons bedrijf. Door de juiste analyse hebben we een betere dekking tegen gunstigere voorwaarden.”

“Een verzekering voor onze magazijnvoorraad is cruciaal voor ons bedrijf. Door de juiste analyse hebben we een betere dekking tegen gunstigere voorwaarden.”

Amis Adviesgroep De Zilk

Expertise

Wij verstaan hun vak als geen ander.
Vanzelfsprekend beschikken wij over de juiste kennis en ervaring.

Passie

De uitgebreide adviezen die u van ons krijgt zijn overwogen,
onderbouwd en zeggen precies waar het op staat.

Vertrouwen

Of het nu om verzekeringen, hypotheken of pensioenen gaat,
al uw geldzaken vragen om discretie.

Resultaatgericht

Onze adviseurs, niemand uitgezonderd, zijn innovatief en resultaatgericht.
Wij blijven ons constant ontwikkelen.

Een vraag over verzekeringen of hypotheken?

Ik ben Sandra en ik help u graag. Stel uw vraag »

Call Now Button