Wie zijn wij?
De juiste kennis
& ervaring

Amis Adviesgroep

Verzekeringen zijn vaak een kwestie van vertrouwen en persoonlijk contact is daarbij van groot belang. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van zakelijke en particuliere schade- en zorgverzekeringen. U mag van ons dan ook verwachten dat wij de markt goed kennen en de ontwikkelingen op de voet volgen. Of u nu particulier bent, een eenmanszaak heeft of verantwoordelijk bent voor een onderneming met werknemers. Het is van groot belang dat u goed verzekerd bent.

De adviseurs van Amis adviesgroep helpen u graag met een afgewogen advies. Wij nemen u de zorg voor uw verzekeringen graag uit handen zodat u zorgeloos verder kunt.

Onze particulieren klanten kunnen op elk gewenst moment hun verzekeringspakket inzien en wijzigen op een beveiligd deel van onze website. Ook kunt u online schademeldingen doen. Onze eigen schadeafdeling handelt uw schade snel professioneel af!

Amis adviesgroep staat voor partnerschap, professionaliteit en betrouwbaarheid. Als onafhankelijke assurantiebemiddelaar werken wij samen met nagenoeg alle aanbieders van financiële diensten. Ons advies is objectief en gebaseerd op uw specifieke situatie. Nu én met oog op de toekomst.

Sandra Duijndam – Blom

Uw Hypotheekadviseur

sandra@amisadviesgroep.nl

Tel: 071-3614272 / 06-55371993

Monique Groeneveld

Uw Verzekeringsadviseur

monique@amisadviesgroep.nl
Tel: 071-3614272

Jasper Duijndam

 Uw Verzekeringsadviseur 

jasper@amisadviesgroep.nl

Tel: 071-3614272 / 06-10307057

Marloes Plugge

Uw verzekeringsadviseur

marloes@amisadviesgroep.nl
Tel: 071-3614272

Margaret Geels-Zwetsloot

Verzekeringsadviseur binnendienst 

margaret@amisadviesgroep.nl

Tel: 071-3614272

Expertise

Onze adviseurs verstaan hun vak als geen ander. Vanzelfsprekend beschikken onze werknemers over de juiste kennis en ervaring. Ze hebben de nodige diploma’s om u in het landschap van verzekeringen en hypotheken zo helder en inzichtelijk mogelijk te maken. Door de jarenlange expertise kunnen wij u de beste voorwaardes en de scherpste tarieven aanbieden, zodat u nooit te veel betaald.

 

Passie

De uitgebreide adviezen die u van ons krijgt zijn weloverwogen, onderbouwd en zeggen precies waar het op staat. Het heeft alles te maken met de passie waarmee wij u begeleiden naar het beste resultaat dat op u van toepassing is. Het is dan ook niet voor niets dat wij als onafhankelijk verzekeringskantoor samenwerken met nagenoeg alle aanbieders van financiële diensten.

 

Vertrouwen

Of het nu om verzekeringen, hypotheken of pensioenen gaat, al uw geldzaken vragen om discretie. In een steeds veranderende financiële wereld ziet u wellicht soms de bomen door het bos niet meer en daar ligt voor onze de taak om het u toch zo helder en inzichtelijk mogelijk over te brengen. Uw vertrouwen in ons is daarbij van essentieel belang. Van ons kunt altijd een eerlijk en transparant verhaal verwachten.

 

Een vraag over verzekeringen of hypotheken?

Ik ben Sandra en ik help u graag. Stel uw vraag »

Call Now Button