Zakelijke verzekeringen

Zakelijke verzekeringen

Opstalverzekering

Bent u in het bezit van een bedrijfspand, dan is het net zo belangrijk als bij een woning dat u een opstalverzekering afsluit. Een opstalverzekering verzekert uw bedrijfspand tegen brand, lekkage, schade aan uw keuken, badkamer etcetera.

Premie
De verzekeraars bepalen de premie voor een opstalverzekering aan de hand van onder andere de herbouwwaarde van de opstal, bouwaard en ligging, maar ook wordt gekeken naar bijvoorbeeld het soort dakbedekking (pannen – mastiek – riet) in uw woning.

Rechtsbijstandverzekering

Soms ontstaat er onenigheid tussen u als ondernemer en een leverancier of opdrachtgever. Dit kan zelfs uitmonden in een rechtszaak. In dat geval heeft u, hoe spijtig ook, zo snel mogelijk juridische hulp nodig. Aan die hulp zijn logischerwijs kosten verbonden en die kunnen hoog oplopen.

Vrije keuze
Om uzelf financieel in bescherming te nemen in een toch al ongewenste situatie is het verstandig om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Deze verzekering dekt de kosten die u maakt tijdens het juridisch conflict. U heeft hierbij overigens een vrije advocatenkeuze.

Inventaris- en goederenverzekering

We willen er liever niet aan denken, maar door brand of inbraak kunt u in één klap uw goederenvoorraad verliezen. Ook schade aan uw inventaris blijkt al snel een grote kostenpost bij een dergelijke calamiteit. De speciale ‘inventaris- & goederenverzekering’ verzekert niet alleen uw inventaris, maar ook machines en goederenvoorraad in uw bedrijfsgebouw tegen schade door brand, storm, water en diefstal na inbraak.

Premie
De verzekeraars bepalen de premie voor een inventaris- en goederenverzekering aan de hand van onder andere de nieuwwaarde van uw inventaris en goederen.

Wagenparkverzekering

Heeft uw onderneming meerdere auto’s in bezit? Dan beschikt u met uw bedrijf juridisch dus over een wagenpark. Net als bij een privévoertuig dient u de auto’s minimaal ‘W.A.’ te verzekeren. Met een wagenparkverzekering verzekert u al uw auto’s onder één polis, waardoor het voor u ook volkomen overzichtelijk blijft.

Dekking
De wagenparkverzekering bevat standaard de W.A. Dekking en kan worden uitgebreid met Beperkt Casco of Volledig Casco Dekking. Daarover willen we u desgewenst graag adviseren.

Ziekteverzuimverzekering

Niets is zo vervelend als een werknemer die voor langere tijd arbeidsongeschikt raakt. Gelukkig kunt u als ondernemer dit risico ook verzekeren middels een ziekteverzuimverzekering.

Arbodienst
Indien een werknemer arbeidsongeschikt raakt, schrijft de wet voor dat de werkgever maximaal 104 weken minstens 70 procent van het loon moet doorbetalen. U, maar ook uw zieke werknemer zijn uiteindelijk natuurlijk beide gebaat bij een snelle terugkeer van de werknemer op de werkvloer.
Wij bieden u daarom de mogelijkheid om de ziekteverzuimverzekering uit te breiden met aanwezigheid van arbodienstverlening van een gespecialiseerde arbodienstverlener.

Pensioen

We worden allemaal ouder, of we het nu willen of niet. Het is daarom verstandig om u op tijd voor te bereiden op uw pensioen. Of u nu in loondienst bent, ondernemer bent of DGA (Directeur-Grootaandeelhouder).

Onafhankelijk
Wat zijn de mogelijkheden? Wij geven u graag een gericht advies om de juiste keuzes te maken. Wij zijn een onafhankelijke adviseur. Niet alleen het advies moet in dit geval passend zijn. De kwaliteit van de bemiddeling is in onze optiek net zo belangrijk. Tevens geven wij pensioenadvies bij echtscheiding. Vaak wordt pensioen vergeten als men gaat scheiden, maar weet u waar u precies recht op heeft mocht u onverhoopt uit elkaar gaan? Wij brengen u graag een helder verhaal.

Ondernemers

Ondernemer & arbeidsongeschiktheid:
Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering , ook wel AOV genoemd, verzeker je de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Zo zorg je dat je geen inkomstenverlies lijdt en dat je onderneming kan blijven voortbestaan. Mocht je dan arbeidsongeschikt worden, heb je onder bepaalde afgesproken voorwaarden recht op een maandelijkse uitkering. Aangezien ongeveer een op de tien ondernemers met arbeidsongeschiktheid te maken krijgt, kan het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering zeker het overwegen waard zijn.

ZZp’er in de bouw:
Voordat u die eerste klus kunt gaan doen, moet u wat dingen uitzoeken, zoals tegen welke risico’s er zijn. Op die manier voorkomt u dat u later tegen problemen aanloopt.
Vooral in de bouw ligt het risico van arbeidsongeschiktheid op de loer. In de bouw moet je je lichaam belasten. Als je dit niet verstandig doet, dan kan dit leiden tot overbelasting. De risico’s stapelen zich op als je de hele dag moet tillen, dragen, duwen, trekken, een ongunstige werkhouding hebt en steeds herhalende bewegingen moet uitvoeren. In de bouw veroorzaken dit soort klachten bijna de helft van het ziekteverzuim!

Hypotheken

Hypotheken

Als u een hypotheek wilt afsluiten, kijken we samen met u welke hypotheek bij u past. Omdat een hypotheek grote invloed heeft op uw financiële situatie, nu en in de toekomst, moet u zeker weten dat u de juiste keuzes maakt. We beoordelen samen bijvoorbeeld of u de maandlasten kunt (blijven) betalen. Daarbij is het belangrijk dat u rekening houdt met veranderingen, zoals gezinsuitbreiding of een overlijden. En dat u weet hoe u deze risico’s kunt opvangen. Wie zonder goed advies een hypotheek afsluit loopt het risico deze gevaren over het hoofd te zien. Amis adviesgroep kijkt samen met u wat het beste bij u past: wij vergelijken de producten, de polisvoorwaarden en kwaliteit van dienstverlening van verschillende maatschappijen.
Wonen zonder zorgen: wij regelen het graag voor u!

Pensioenen

Pensioenen

Het is verstandig om u op tijd voor te bereiden op uw pensioen. Of u nu in loondienst bent, ondernemer of DGA.
Wat zijn de mogelijkheden?
Wij geven advies om de juiste keuzes te maken.
Wij zijn een onafhankelijke adviseur. Niet alleen het advies moet passend zijn de kwaliteit van de bemiddeling is net zo belangrijk.
Tevens geven wij pensioenadvies bij echtscheiding. Vaak wordt pensioen vergeten als men gaat scheiden.
Waar heeft u recht op?

Een vraag over verzekeringen of hypotheken?

Ik ben Sandra en ik help u graag. Stel uw vraag »

Aansluitnummers

* AFM: 12006619
* KIFID: 300.003732
* KvK: 28030884
* BAV: BAVAM polisnr. 54981

Bent u opzoek naar een nieuwe woning of wilt u uw woning verkopen?

Kijk dan eens op de site van onze samenwerkingspartner Makelaars aan zee! 

Amis Adviesgroep
‘s Gravendijckseweg 33 E
2201 CZ Noordwijk
Postbus 530
2220 AM Katwijk

071-361 42 72
info@amisadviesgroep.nl

Volg ons op social media

Call Now Button